Dust Racing 2D - Δωρεάν εθιστικό παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα

Δωρεάν Racing παιχνίδι



Το Dust Racing 2D είναι ένα εθιστικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν πολύ με αυτά των παλαιοτέρων ετών, όπου σε δισδιάστατη μορφή και με οπτική γωνία σαν να το βλέπετε από ψηλά, προσπαθείτε να κερδίσετε τους αντιπάλους.

Το παιχνίδι είναι καλοσχεδιασμένο με ωραία ηχητικά εφέ και με χειρισμό πανεύκολο, αφού με τα βελάκια του υπολογιστή, έχετε τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Αν και αυτό μπορείτε να το αλλάξετε με τα δικά σας γούστα. 
Το Dust Racing 2D, διαθέτει 4 διαφορετικά modes, Single Player, Two Player, Time Trial και Duel, όπου στο τελευταίο χωρίζεται στη μέση η οθόνη για 2 ταυτόχρονους παίκτες.
Επίσης, στις τελευταίες εκδόσεις προστέθηκαν τρία επίπεδα δυσκολίας: Easy, Medium και Hard και τα αυτοκίνητα μπορούν να υποστούν βλάβη.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού όπου θα δείτε μια σειρά από downloads. Διαλέξτε την επιθυμητή έκδοση, είτε για Windows είτε για κάποια Linux διανομή.



Έκδοση: 2.0.0
Μέγεθος: 21.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Jussi Lind
Πηγή: github.com/juzzlin/DustRacing2D
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram