Friv - Εκατοντάδες δωρεάν προσεγμένα παιχνίδια σε μια σελίδα

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους με το FRIV


Για μένα το παιχνίδι είναι συνυφασμένο με την απλότητα και την ευκολία. Εντάξει, όχι απόλυτη ευκολία αλλά όχι και να χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να βγάλεις μια πίστα, όπως γίνεται με τα σημερινά πολλών GB παιχνίδια.

Εντάξει, απόψεις είναι αυτές και «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα». Το Friv, μια ιστοσελίδα με επιλεγμένα και προσεγμένα μικρά browser games, είναι από αυτές τις σελίδες που έβαλα αμέσως στα αγαπημένα. Εντάξει μην βαράτε, είμαι 44 χρονών, αλλά όταν θέλω να ξεφύγω από την καθημερινότητα, ρίχνω μια ματιά και στο Friv.

Το Friv λοιπόν είναι πολύ απλό. Συγκεντρώνει σε μια σελίδα με 250 διαφορετικά και όπως είπαμε επιλεγμένα παιχνίδια για όλα τα γούστα. Για μικρούς και μεγάλους. Στο παιχνίδι δεν υπάρχει ηλικία, και όποιος το λέει αυτό είναι κομπλεξικός. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ στο Friv είναι ότι με μια ματιά έχεις όλα τα παιχνίδια μπροστά σου, είναι όλα εύκολα στον χειρισμό (σου δείχνουν κιόλας με ποια πλήκτρα παίζεις), απαλλαγμένα από διαφημίσεις και βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που σε κάνει αίσθηση να παίξεις.

Αρκεί μια ματιά για να πειστείτε, μικροί και μεγάλοι. Ακολουθήστε το Download link για να μεταβείτε στο Friv, και καλό παίξιμο!

Κάνε κλικ εδώ για την σελίδα του Friv


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram