Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Πως θα αποθηκεύσεις περιεχόμενο του Facebook για να το διαβάσεις αργότερα

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018Όλοι έχουμε δει μια ενδιαφέρουσα είδηση ή άρθρο στο Facebook και δεν είχαμε τον χρόνο να το διαβάσουμε εκείνη την στιγμή. Επίσης θέλαμε να δούμε ένα βίντεο που κάποιος φίλος δημοσίευσε αλλά για κάποιο λόγο αδυνατούμε.

Υπάρχει μια πολύ ωραία λύση που σκέφτηκε το facebook. Τώρα, μπορούμε να σώσουμε με ένα κλικ το λινκ που μας ενδιαφέρει για να το διαβάσουμε αργότερα!

Δείτε πόσο εύκολα μπορούμε να αποθηκεύσουμε το άρθρο που θέλουμε να δούμε αργότερα. Πατώντας απλά το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω σε κάθε link του facebook, μας δίνεται η επιλογή να το αποθηκεύσουμε.Αφού πατήσουμε αποθήκευση συνδέσμου, θα δείτε στο μενού της αριστερής στήλης μια επιλογή με όνομα "αποθηκευμένα".Όταν θα κλικάρετε εκεί, θα δείτε το λινκ που μόλις αποθηκεύσατε, και θα είναι για πάντα εκεί μέχρι να αποφασίσετε να το διαγράψετε.Το facebook, έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες κατηγορίες για τα αποθηκευμένα λινκ όπως Σύνδεσμοι, Βίντεο, Τοποθεσίες, Μουσική, Βιβλία, Ταινίες, Εκπομπές, Εκδηλώσεις, όπου αυτόματα πηγαίνουν στην κατηγορία που ανήκουν αυτά που αποθηκεύετε.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr