LicenseCrawler - Βρες τα Serial Number των Windows και άλλων εμπορικών εφαρμογών

Ανακτήστε τα Serial Number από Windows και διάφορες εμπορικές εφαρμογές


Το LicenseCrawler είναι ένα πρόγραμμα «διαμάντι» για κάθε χρήστη των Windows. Αυτό που κάνει είναι να βρίσκει όλους τους κωδικούς και τα Serial Number από εγκατεστημένες εφαρμογές (Microsoft Office, Nero κτλ), αλλά και το Product key των Windows.

Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να κάνεις format τον υπολογιστή σου και διστάζεις επειδή δε θυμάσαι που έβαλες το εγχειρίδιο του Microsoft Office μαζί με το Serial Number, τότε το LicenseCrawler είναι για εσένα!

Το πρόγραμμα είναι portable και δε χρειάζεται εγκατάσταση. Είναι σε μορφή .zip (συμπιεσμένου φακέλου), το αποσυμπιέζεις και «τρέχεις» το αρχείο με όνομα «LicenseCrawler.exe». Βέβαια, υπάρχει και η εγκαταστάσιμη μορφή για όσους θέλουν να προβούν σε εγκατάσταση. 


Ανακτήστε τα Serial Number από Windows και διάφορες εμπορικές εφαρμογές
 

Αφού τρέξεις την εφαρμογή, θα εμφανιστεί το κεντρικό μενού, επέλεξε από το δεύτερο dropdown menu να ψάξει στο «HKEY_LOCAL_MACHINE». Πάτα στο «Start Search» και περίμενε μέχρι να βρει τους κωδικούς.



Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δημιουργός του προγράμματος, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των δεδομένων σου. Το πρόγραμμα δεν αποθηκεύει τα κλειδιά στον σέρβερ του, και δε συλλέγει προσωπικές πληροφορίες από τον υπολογιστή σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το LicenseCrawler με ασφάλεια, χωρίς να ανησυχείς για τα προσωπικά σου δεδομένα. 


Έκδοση: 2.09 build-2749
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Martin Klinzmann
Πηγή: klinzmann.name
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal