Open Contacts - Η δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή καταχώρησης επαφών

Open Contacts - Δωρεάν πρόγραμμα καταχώρησης επαφών



Για εσάς που χρειάζεστε ένα πιο επαγγελματικό βιβλίο διευθύνσεων, το Open Contacts είναι κάτι παραπάνω από αρκετό. Πρόκειται για μία επαγγελματικού επιπέδου δωρεάν εφαρμογή καταχώρησης και οργάνωσης των επαφών μας, είτε είναι αυτές προσωπικές (φίλοι, συγγενείς), είτε επαγγελματικές (επιχειρήσεις, συνεργάτες κ.τ.λ).

Με το Open contacts θα μπορούμε να δημιουργήσουμε εγγραφές εκ νέου, δηλαδή, υπάρχει η βασική δομή του προγράμματος, αλλά αν θέλουμε να προσθέσουμε κάποια ενότητα που λείπει, το κάνουμε με άνεση.


Open Contacts - Δωρεάν πρόγραμμα καταχώρησης επαφών


Όταν γεμίσουμε με πάρα πολλές επαφές, και γίνεται ο κακός χαμός μέσα, το open contacts έχει προνοήσει γι' αυτό και έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή λειτουργία αναζήτησης των επαφών μας (με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, τo email, τα γενέθλια κ.ο.κ)

Επίσης, το πρόγραμμα διατίθεται και σε Portable έκδοση, για να μπορέσουμε να το παίρνουμε μαζί μας σε ένα φλασάκι. Διαθέτει και επιλογή εξαγωγής των επαφών σε XML, CSV, Excel ή vCard. Μπορούμε να πάρουμε αντίγραφα ασφαλείας (backup) και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε δύο σελίδες να εξηγούμε.

Έκδοση: 6.2.1.640
Μέγεθος: 5.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: fonlow.com
Πηγή: fonlow.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram