Ψάξε στο dwrean.net:

UsbFix - Αφαιρέστε ιούς από USB φλασάκια εντελώς δωρεάν

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017


Το UsbFix είναι ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που σας βοηθά να εντοπίσετε και να εξουδετερώσετε τους ιούς από τα μολυσμένα φλασάκια USB ή οποιεσδήποτε άλλες αφαιρούμενες συσκευές USB, όπως εξωτερικό σκληρό δίσκο (Hard Drive), smartphones, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή οτιδήποτε άλλο που συνδέεται με τον υπολογιστή ή το laptop σας μέσω της θύρας USB.

Μπορείτε να ανατρέξετε σε διάφορα tutorials (στα αγγλικά) για να μάθετε περισσότερα. Δείτε και ένα βίντεο από έναν χρήστη του usbfix που κάνει δοκιμή το πρόγραμμα:Πασίγνωστα malware, όπως το "Conficker" έχουν την ικανότητα να εξαπλώνονται με τη χρήση αφαιρούμενων συσκευών δημιουργώντας τα δικά τους DLL και autorun.inf αρχεία που θα τους βοηθήσουν να μολύνουν οποιαδήποτε συσκευή προσφέρει συνδεσιμότητα USB. Επίσης, τα γνωστά Malware "shortcut virus" που φτιάχνουν αρχεία ως συντομεύσεις, είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν από το UsbFix.


Ως εκ τούτου, δεν έχει σημασία αν κάνετε φορμάτ το λειτουργικό σας σύστημα - αν το antivirus σας δεν αναγνωρίζει τον ιό στη μολυσμένη συσκευή USB, από τη στιγμή που θα ξαναμπεί το usb στην θύρα, θα αρπάξετε έναν ωραίο ιό στον υπολογιστή σας. Το USB Fix ήρθε για να μας βοηθήσει.

Έκδοση: 2018
Μέγεθος: 6.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Window All
Κατασκευαστής: El Desaparecido
Πηγή: usb-antivirus.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα