[How to]: Εμφάνισε τα παλιά αρνητικά φωτογραφιών στο σπίτι σου και δωρεάν

Εμφάνισε τα παλιά αρνητικά φωτογραφιών στο σπίτι σου και δωρεάν


Σίγουρα, πολλοί από εμάς, έχουμε κάπου, σε κάποια γωνιά, σε ένα ξεχασμένο συρτάρι του σπιτιού μας, παλιά αρνητικά φωτογραφιών. Οι σημερινοί 20άρηδες, ας προσπεράσουν αυτό το άρθρο!  Πάμε λοιπόν οι υπόλοιποι. Σκέφτηκες ποτέ να ψηφιοποιήσεις τα αρνητικά στο σπίτι σου και χωρίς ιδιαίτερο κόπο;  κάποια βίντεο στο YouTube δείχνουν τον τρόπο και μάλιστα η διαδικασία είναι πανεύκολη!  Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την ιδέα, διότι έχω εκατοντάδες τέτοια αρνητικά στο πατρικό μου. Πάμε κατευθείαν στο «ψητό», και ας αναφέρουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε:

  • Ένα κινητό τηλέφωνο
  • Ένα λευκό φόντο (wallpaper) που θα εφαρμόζει σε όλη την επιφάνεια του κινητού μας
  • Τα αρνητικά μας

Επίσης, θα χρειαστούμε ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Adobe Photoshop αλλά για τη συγκεκριμένη δουλειά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η Ζωγραφική των Windows!


Τώρα, δες το βίντεο της υλοποίησης:


Όπως βλέπεις, η διαδικασία είναι πανεύκολη και γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πιο κάτω, σου δείχνω σε screenshot, πώς μετέτρεψα μια φωτογραφία με αρνητικό σε μία κανονική:

Εμφάνισε τα παλιά αρνητικά φωτογραφιών στο σπίτι σου και δωρεάν


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal