Δωρεάν Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους

Δωρεάν Online ταινίες και σειρέςΥπάρχουν Ελληνικά sites που συγκεντρώνουν ταινίες online και σειρές για όλα τα γούστα και δεν είναι λίγα! Θα πρέπει να ξέρεις όμως, πως είναι παράνομο να βλέπεις ταινίες και σειρές που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Εμείς, δεν προτρέπουμε να χρησιμοποιήσεις τις σελίδες αυτές για να δεις ταινίες που απαγορεύονται. Όμως, εκεί, υπάρχει και ελεύθερο υλικό απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα. Είναι στη δική σου κρίση αυτό που θα επιλέξεις! 

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, θα δούμε διάφορες ιστοσελίδες που θεωρούμε ότι είναι οι πληρέστερες του είδους ή τουλάχιστον οι καλύτερες που βρήκαμε μέχρι στιγμής. 

Υπόψη, ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα κάνουμε ανανέωση της συγκεκριμένης λίστας για να έχουμε πάντα ότι φρεσκότερο κυκλοφορεί.

Αντιγράψτε τους παρακάτω συνδέσμους και επικολλήστε τους στη μπάρα διευθύνσεων του browser

Δωρεάν Ταινίες/Σειρές Online
  • gamatotv.info - Το γαμάτο ζει και βασιλεύει (Vol.1)
  • gamatomovies.info - Το γαμάτο ζει και βασιλεύει (Vol.2)
  • tenies-online.best - Ένα νέο site, καλαίσθητο με ταινίες και σειρές
  • tenies-online1.gr - Ταινίες, Σειρές, Παιδικά σε ένα εκπληκτικό site
  • voody-online.com - Πολλές ταινίες και σειρές αλλά και μεταγλωτισμένα παιδικά
  • xrysoi.pro - Απίστευτη ποικιλία ταινιών, σειρών, κινουμένων σχεδίων σε άψογη κατηγοριοποίηση. 
  • filmatic.online - Εκπληκτική δουλειά, με αλφαβητική κατηγοριοποίηση
  • tainio-mania.online - Νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες βάσεις ταινιών και σειρών που υπάρχει στο Ελληνικό διαδίκτυο

Το dwrean.net δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

[Τελευταίο Update: 01 Αυγούστου 2023]

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal