Pandora White Box 9.0 - Απαραίτητο εργαλείο για διαχειριστές Ιστοσελίδων και Δικτύων

Δωρεάν πρόγραμμα για διαχειριστές ιστοσελίδων και δικτύων


Το Pandora White Box είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων και δικτύων για τον έλεγχο της κατάστασης και της συντήρησης αυτών.

Το πρόγραμμα είναι ελληνικής δημιουργίας από τον προγραμματιστή Χρήστο Μπερέτα και στην ουσία πρόκειται για μια χρήσιμη σουίτα εργαλείων. Τα διαθέσιμα εργαλεία κυμαίνονται από απλό Ping, trace και Whois, μέχρι και πολύπλοκες διεργασίες για εντοπισμό τρωτών σημείων με τα Vulnerabilities Scanners.

Επίσης, θα δείτε εργαλεία που σχετίζονται με την ασφάλεια του δικτύου ή του Website σας όπως το Scanner HeartBleed αλλά και το PHP source code scanner, με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε αδυναμίες σε PHP ιστοσελίδες.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει εργαλείο κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης από απλά κείμενα txt μέχρι και Html αρχεία.

Εν κατακλείδι, συνολικά υπάρχουν πέντε (5) κύριες κατηγορίες με πολλά εργαλεία που χωρίζονται ως εξής:

  • Utilities: Ping, Trace, Whois, Remote Hostname/IP, Remote Server name, Website Source Code, Remote Shutdown και διάφορα Commands.
  • Cryptography:  HTML Encryption, HTML Power Crypt, Cyber Crypto 32, Maniac.
  • Vulnerability Scanners: Heart Bleed Scanner, PHP Show Code Scanner, Vulnerability Scanner, Denial Of Service Scanner, Denial Of Service Scanner Intermediate, Remote Trojan Horse Scanner, IIS / PWS Unicode Vulnerability Scanner, Cross Site Scripting Scanner.
  • Port Scanners: Single Port Scanner, Multiple Port Scanner.
  • Security: Malicius File Detector, E-mail Authentication, Password Generator, Intrusion Detection, Web Browsing Firewall Policy, NET Disassembler, NET Disassembler Intermediate, E-Mail Validator.

Έκδοση: 9.0
Μέγεθος: 3.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χρήστος Μπερέτας
Πηγή: christosberetas.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram