SMPlayer - Εκπληκτικός Media Player που κάνει τα πάντα

SMPlayer - Δωρεάν Media Player

Το SMPlayer είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα με ενσωματωμένα Codecs, ώστε να μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα φορμάτ ήχου και βίντεο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κανέναν εξωτερικό Codec. Απλά κατεβάζουμε το SMPlayer και παίζουμε τα πάντα χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία!

Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του SMPlayer είναι ότι "θυμάται" τις ρυθμίσεις των βίντεο που παίζουμε. Δηλαδή, ενώ παρακολουθούμε μια ταινία και κλείσουμε το πρόγραμμα χωρίς να ολοκληρώσουμε την αναπαραγωγή, επιστρέφοντας η ταινεία θα συνεχίσει από το σημείο που την αφήσαμε.

Επιπλεόν υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο από Youtube ή streaming (ζωντανή ροή), αλλά και η ενσωματωμένη επιλογή για κατέβασμα υποτίτλων για τις ταινίες μας.




Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει επιλογή μέσα από το πρόγραμμα να κατεβάσουμε το Smtube, ένα πρόσθετο του SMplayer που μας επιτρέπει να κάνουμε αναζήτηση μέσα από το youtube, και να παίξουμε τα βίντεο στον υπολογιστή μας. Το SMPlayer εκτός από εγκαταστάσιμη μορφή (exe) διαθέτει και portable έκδοση ενώ είναι μεταφρασμένο και στην Ελληνική γλώσσα. 


Έκδοση: 20.6.0
Μέγεθος: 43.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: smplayer.sourceforge.net
Πηγή: smplayer.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram