Εδώ ψάχνεις...

Time.is - Για να έχεις πάντα την σωστή ώρα

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Time.is - Web εφαρμογή που σου λέει την ακριβή ώρα του πλανήτη


Το Time.is είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σου δείχνει την ακριβή ώρα του πλανήτη! Δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο. Αν παρεκκλίνει η ώρα του υπολογιστή σου, θα σου το πει, έστω και να χάνει μισό δευτερόλεπτο. Στην ουσία, το time.is συγχρονίζει το ρολόι του υπολογιστή σου με αυτό του time.is και σου λέει αν υπάρχει διαφορά. 

Το καλό όμως είναι ότι εκτός από την ώρα της χώρας σου, Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις ώρες άλλων πρωτευουσών ανά τον κόσμο.

Ακόμα, στο time.is μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το ποια εβδομάδα του χρόνου διανύουμε, τι ώρα γίνεται η δύση και η ανατολή του ηλίου.
Επίσης, θα δεις και γράφημα με τις διαφορές ώρας μεταξύ της χώρας σου και άλλων πρωτευουσών, όπως μπορείς και να συγκρίνεις χειροκίνητα την διαφορά ώρας με κάποια χώρα που δεν βρίσκεται στις προεπιλεγμένες.

Στο download link που σου δίνω, δεν θα κατεβάσεις κάτι στον υπολογιστή σου, απλά θα σε οδηγήσει στην online πλατφόρμα του time.is.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr