Unity 2017.4.1 - Δημιουργήστε High-end τρισδιάστατα Video Games

Δημιουργήστε τρισδιάστατα παιχνίδι με το Unity

To Unity είναι ένα πολυπλατφορμικό εργαλείο ανάπτυξης παιχνιδιών και  απευθύνεται σε high-end σχεδιασμό παιχνιδιών. Είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και γεμάτο εργαλεία όπως το extensible graphics, highly optimized scripting, particle effects και την μηχανή παιχνιδιών Ageia PhysX.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το 3D gaming, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικά εφέ χάρη στην ιδιαίτερα βελτιστοποιημένη JavaScript.

Επειδή το Unity είναι για high-end σχεδιασμό παιχνιδιών, χρειάζεται να έχετε κάποια εμπειρία, ωστόσο, εάν είστε υπομονετικοί και πρόθυμοι, τότε θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να επιτύχετε με αυτό το πολύ ισχυρό 3D εργαλείο ανάπτυξης παιχνιδιών.

Εμείς εδώ, σας προτείνουμε την δωρεάν έκδοση του Unity η οποία είναι για προσωπική χρήση και μπορούν να την χρησιμοποιήσουν αρχάριοι, χομπίστες και φοιτητές, ενώ υπάρχει και επαγγελματική με την οποία θα πρέπει να δώσετε κάποια χρήματα για να την αποκτήσετε.

Έκδοση: 2017.4.1
Μέγεθος: 1.04 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / MacOS
Κατασκευαστής: Unity Technologies
Πηγή: unity3d.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus