Diagrams.net - Φτιάξτε δωρεάν εντυπωσιακά διαγράμματα στα Ελληνικά

Δημιουργία δωρεάν διαγραμμάτων στα Ελληνικά


Ενώ κυκλοφορούν αρκετές δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία διαγραμμάτων, εντύπωση μας έκανε το diagrams.net (πρώην draw.io). Πρόκειται για μια πλήρης δωρεάν και online εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων που στη κυριολεξία μπορείς να κάνεις «παπάδες».

Διαθέτει εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας και μέσα από μια πληθώρα έτοιμων προτύπων μπορείς να  επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ή να σχεδιάσεις από την αρχή το δικό σου μοναδικό διάγραμμα. Κατάλληλο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, είναι εντελώς δωρεάν και νομίζω δεν χρειάζεται να ψαχτείς για άλλη εφαρμογή. Εκτός από Online, διατίθεται και σε Desktop εφαρμογή για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows, Mac και Linux).

To Diagrams.net είναι πανεύκολο στον χειρισμό του, μαθαίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, και συνεχώς θα σε εκπλήσσει με τις δυνατότητές του. Σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή. Το «τρέχεις» άμεσα! Το αποτέλεσμα των διαγραμμάτων μπορείτε να το εξάγεις στον υπολογιστή σου ως PDF, SVG, Αρχείο εικόνας, HTML κ.α.


Έκδοση: 14.9.6
Κατασκευαστής: JGraph Ltd.
Πηγή: https://www.diagrams.net/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram