Offline GPS - Δωρεάν GPS με Offline πλοήγηση

Δωρεάν OFFLINE GPS

Εδώ έχουμε ακόμα μία δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, η οποία διαθέτει πλοήγηση με το ενσωματωμένο GPS των android συσκευών, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο ίντερνετ. 

Το Offline GPS είναι αξιόπιστο και αυτό φαίνεται αν ρίξουμε μια ματιά στις κριτικές που απέσπασε στο Play Store της Google με 4.5/5 αστέρια ανάμεσα σε 13.139 ψήφους, όπως και αυτή την στιγμή ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο downloads.

Διαθέτει πολλούς χάρτες εξωτερικού, φυσικά και της Ελλάδας, είναι ενημερωμένο, έχει ελληνικό μενού και δέχεται τακτικά αναβαθμίσεις. Φυσικά, δεν λείπει και η Ελληνική φωνητική πλοήγηση από το πρόγραμμα όπως και η δυνατότητα πρόσβασης σε μεγάλη βάση δεδομένων σημείων ΡΟΙ.

Προσωπικά, το δοκίμασα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ένα ακόμα θετικό στην εφαρμογή αυτή, είναι η συμβατότητα με παλιότερες εκδόσεις Android συσκευών.

Σημείωση: Το ίντερνετ, θα το χρειαστείτε μόνο την πρώτη φορά που κατεβάσετε την εφαρμογή για να προσθέσετε τους χάρτες που επιθυμείτε όπως και την γλώσσα φωνητικής πλοήγησης.


Έκδοση: 1.9.2-1079
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Maps, GPS Navigation
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram