«Τέλη Κυκλοφορίας 2020»: Εκτύπωσε τα τέλη και χόρεψε Ξιφτετέλι

εκτύπωσε τα τέλη κυκλοφορίας 2020


Με αφορμή τη στήλη μας "Χρήσιμες Ιστοσελίδες"παρουσιάζουμε οποιονδήποτε ιστότοπο που μπορεί να είναι χρήσιμος για τους Έλληνες χρήστες. Επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει η online Εφαρμογή Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Έτσι και φέτος είναι πανέτοιμη (όχι που δεν θα ήταν) για να δούμε τι θα πληρώσουμε ώστε να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε τα οχήματά μας σε αυτούς τους "εκπληκτικούς ελληνικούς δρόμους" μέσα στο 2020.  

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι,να επισκεφτείτε την online υπηρεσία του gsis που σας δίνουμε στο λινκ πιο κάτω, και να δώσετε στα πεδία που φαίνονται το ΑΦΜ και τον Αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας.

Μπορεί, λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας και επειδή ως Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής, να μην σας φορτώνει η σελίδα των τελών κυκλοφορίας. Οπότε, καλό είναι να μπείτε από σήμερα και να τα εκτυπώσετε ώστε να τα έχετε έτοιμα μέχρι την πληρωμή.
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram