Εδώ ψάχνεις...

«Τέλη Κυκλοφορίας 2019»: Εκτύπωσε τα τέλη και χόρεψε Ξιφτετέλι

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

εκτύπωσε τα τέλη κυκλοφορίας 2019


Με αφορμή τη στήλη μας "Χρήσιμες Ιστοσελίδες"παρουσιάζουμε οποιονδήποτε ιστότοπο που μπορεί να είναι χρήσιμος για τους Έλληνες χρήστες. Επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει η online Εφαρμογή Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Έτσι και φέτος είναι πανέτοιμη (όχι που δεν θα ήταν) για να δούμε τι θα πληρώσουμε ώστε να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε τα οχήματά μας σε αυτούς τους "εκπληκτικούς ελληνικούς δρόμους" μέσα στο 2019.  

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι,να επισκεφτείτε την online υπηρεσία του gsis που σας δίνουμε στο λινκ πιο κάτω, και να δώσετε στα πεδία που φαίνονται το ΑΦΜ και τον Αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας.

Μπορεί, λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας και επειδή ως Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής, να μην σας φορτώνει η σελίδα των τελών κυκλοφορίας. Οπότε, καλό είναι να μπείτε από σήμερα και να τα εκτυπώσετε ώστε να τα έχετε έτοιμα μέχρι την πληρωμή.
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα