eKOK - Δωρεάν εφαρμογή με όλο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

eKOK - Δωρεάν εφαρμογή με όλο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας



Ακόμα μια Ελληνική εφαρμογή για Android συσκευές από τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, που αφορά όλους τους οδηγούς, επαγγελματίες και απλούς.

Όπως μας αναφέρει ο Δημιουργός:


Η εφαρμογή eKOK δημιουργήθηκε από ανθρώπους με άριστη γνώση της τροχαίας νομοθεσίας με σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας του επαγγελματία οδηγού.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία οδηγό ταξί, φορτηγού και λεωφορείου αλλά και για τον απλό οδηγό.





Το eKOK δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα με εύκολο και άμεσο τρόπο να έχουν πρόσβαση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Πλήθος πληροφοριών όπως η νομοθετική διάταξη, τα πρόστιμα και οι ποινές που επιφέρουν οι παραβάσεις του ΚΟΚ παρουσιάζονται με απλό τρόπο ώστε ο χρήστης να μην χάνει χρόνο στην αναζήτησή τους.
Αυτή την στιγμή, στο Google Play Store υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια για την εφαρμογή, η οποία συγκεντρώνει 4.6 αστέρια με πάνω από 5.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή.


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code: 

Έκδοση: 2.0.1
Μέγεθος: Δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Δημήτρης Παπαγεωργίου
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus