Instant Heart Rate - Δωρεάν εφαρμογή που σου μετράει τους καρδιακούς παλμούς

Instant Heart Rate - Δωρεάν εφαρμογή που σου μετράει τους καρδιακούς παλμούς


Μία πολύ έξυπνη και δωρεάν εφαρμογή από την εταιρία Azumio η οποία μας συνηθίζει σε ποιοτικές εφαρμογές. Το Instant Heart Rate μπορεί να σου μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς! Ναι καλά είδατε και δεν είναι πλάκα.

Η λειτουργία του είναι ευφυέστατη διότι χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone, ακουμπώντας το δείκτη από τα δάκτυλά μας εκεί και με την βοήθεια του φλας μπορεί να δει και να μετρήσει την ροή αίματος όπου με έναν αλγόριθμο το μεταφράζει στην οθόνη του κινητού μας σε παλμούς!

Οι δημιουργοί της εφαρμογής αναφέρουν ότι χρησιμοποιείται η ίδια τεχνική που χρησιμοποιούν τα ιατρικά παλμικά οξύμετρα. Στο Google Play Store, έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια downloads και με την κριτική των χρηστών που τη δοκίμασαν να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα (4.3 αστέρια), αν μη τι άλλο, προσδίδει ποιοτική λύση για μέτρηση των καρδιακών παλμών.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω των QR codes:

QR code για Android
QR code για iOS
 Δείτε ένα βίντεο:




Έκδοση: δεν αναφέρεται
Μέγεθος: δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Azumio.inc
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus