PhotoStage 5.11 - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας Slideshow

Δωρεάν πρόγραμμα για να δημιουργήσεις Slideshows από βίντεο και φωτογραφίες με μουσική υπόκρουση


Το PhotoStage είναι μια δωρεάν εφαρμογή που το όνομά της την αδικεί. Δεν είναι μόνο για φωτογραφίες αλλά μπορείς να δημιουργήσεις slideshows από ψηφιακές  φωτογραφίες, βίντεο και φυσικά να προσθέσεις μουσική από έτοιμο αρχείο ή να ηχογραφήσεις τη φωνή σου.

Μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ όπως fade, crossfade, ζουμ και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το εγγράψετε σε ένα DVD για αναπαραγωγή στην τηλεόραση είτε να το έχετε ως αυτόνομο αρχείο για να το απολαύσετε στο διαδίκτυο ή ακόμα και σε φορητές συσκευές.

Όπως είπαμε, μπορείτε να προσθέσετε μουσική υπόκρουση, αφήγηση ή κείμενο με λεζάντες και να το κάνετε να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Στην ουσία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως ένα απλό πρόγραμμα για Video editing και να κάνετε του δουλειά σας εύκολα και γρήγορα χωρίς πολλές ρυθμίσεις.




Τέλος, να πούμε ότι υπάρχει και η εμπορική έκδοση που κοστίζει περίπου 69 δολάρια αλλά η μόνη διαφορά από την δωρεάν έκδοση, είναι ότι δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς.

H εφαρμογή, εκτός από Windows, διατίθεται και για λειτουργικά συστήματα Mac OS, Android και iOS.


Έκδοση: 5.11

Μέγεθος: 4.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS / Mac OS
Κατασκευαστής: NCH Software
Πηγή: nchsoftware.com 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης  


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus