Visual Studio - Ένα δωρεάν πακέτο με χρήσιμα εργαλεία για προγραμματιστές

Δωρεάν εργαλεία για προγραμματιστές


Το Visual Studio της Microsoft αποτελείται από τέσσερα χρήσιμα εργαλεία, απαραίτητα για προγραμματιστές:

Visual Studio IDE: Ένα δωρεάν και πλήρως εξοπλισμένο επεκτάσιμο IDE για τη δημιουργία σύγχρονων εφαρμογών για Windows, Android, iOS, καθώς επίσης εφαρμογών Web και υπηρεσίες cloud.

Visual Studio Code: Καταπληκτικό εργαλείο επεξεργασίας κώδικα, διαθέσιμο για Windows, Linux και OS X, βελτιστοποιημένο για την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών cloud.

Azure DevOps: Δωρεάν εργαλείο για δημιουργία ομάδων ώστε οι προγραμματιστές να μοιράζονται τον κώδικα, για κάθε γλώσσα, προγραμματισμού. Είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το IDE ή τον επεξεργαστή κώδικα. (στη δωρεάν έκδοση μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδα μέχρι 5 ατόμων)

Visual Studio App Center: Το App Center είναι το εργαλείο που θα σας βγάλει από τον δύσκολο εμπόδιο της δοκιμής της εφαρμογής σας. Είτε αυτή είναι σε android, iOS, Windows και MacOS.
Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν το Κέντρο Εφαρμογών (App Center) για τη δημιουργία, δοκιμή και διανομή των εφαρμογών τους. Αφού αναπτυχθεί η εφαρμογή, οι προγραμματιστές παρακολουθούν την κατάσταση και τη χρήση της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Analytics και Diagnostics και συνεργάζονται με χρήστες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Push.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: visualstudio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης