WirelessKeyView - Δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης κωδικών WiFi

WirelessKeyView - Δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης κωδικών WiFi

Με το δωρεάν πρόγραμμα για Windows «WirelessKeyView»,  μπορείς να ανακτήσεις όλους τους ασύρματους (WiFi) κωδικούς που είναι αποθηκευμένοι στον υπολογιστή σου. Πολλές φορές πηγαίνουμε σε διάφορα σημεία (hotspots) και συνδεόμαστε με το WiFi ρούτερ της καφετέριας ή της κατοικίας του φίλου μας ή ακόμα και με του σπιτιού μας. Αν θέλουμε να μάθουμε τους κωδικούς με τους οποίους είχαμε συνδεθεί, τα Windows δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να τα δούμε άμεσα. 

Αφού ανοίξεις το πρόγραμμα, κατευθείαν θα σου εμφανίσει όλους τους κωδικούς από τα WiFi που είχες συνδεθεί στο παρελθόν. Έχεις τη δυνατότητα να τους αποθηκεύσεις εύκολα σε text / html / xml αρχείο, ή να τους αντιγράψεις με ένα μόνο κλικ στο πρόχειρο των Windows. Το πρόγραμμα είναι portable και δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σου.

σ.σ: Ορισμένα προγράμματα antivirus, δηλώνουν ότι το WirelessKeyView είναι μολυσμένο με ιό. Είναι φυσικά λανθασμένη προειδοποίηση (False Alert) λόγω της φύσης του προγράμματος. Αν πάλι ο browser που χρησιμοποιείς, δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του, και απενεργοποιείς για λίγο αυτή την ασφάλεια.

Σημαντικό: Στο download link που σου δίνω, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του δημιουργού του προγράμματος, όπου θα πρέπει να σκρολάρεις προς το τέλος της σελίδας και να διαλέξεις την έκδοση (32bit ή 64bit) που επιθυμείς. Υπόψη, πως το συμπιεσμένο αρχείο που θα κατέβει, διαθέτει κωδικό για να αποσυμπιεστεί. Ο κωδικός αυτός αναγράφεται στο site. 

Έκδοση: 2.22
Μέγεθος: 143 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: nirsofer
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal