Ashampoo Photo Commander - Ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών

Ashampoo Photo Commander - Ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών

To «Ashampoo Photo Commander» είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό και ταυτόχρονα εύχρηστο πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών. Το θετικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι αυτή η πανίσχυρη εταιρία (Ashampoo), το διαθέτει εντελώς δωρεάν! Είναι γνωστή εταιρία με ποιοτικά λογισμικά που έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια στον χώρο.

Το πρόγραμμα, επιτρέπει την αρχειοθέτηση χιλιάδων φωτογραφιών με ειδικά layout σε στήλες, ενώ υποστηρίζει αυτόματα backup για να εξασφαλίσει την ομαλή ροή της εργασίας σου. Επίσης, η αρχειοθέτηση μπορεί να γίνει με tags (ετικέτες) και η αναζήτηση στην τεράστια συλλογή σου με φίλτρα ώστε να βρεις αυτό που έψαχνες σε πολύ γρήγορο χρόνο.
Επιπλέον, υποστηρίζει αρχεία RAW για τις περισσότερο γνωστές μηχανές και μπορεί να κάνει επίσης μαζικά (batch) αντιγραφή, μετονομασία, μετακίνηση και μετατροπή.

Ashampoo Photo Commander - Ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών

Αν δεν επιθυμείς να μπλέκεις με εργαλεία επεξεργασίας υπάρχει και η λειτουργία «1-click photo optimizer» όπου με ένα κλικ βελτιστοποιείς τις φωτογραφίες σου.
Οι πιο προχωρημένοι, θα βρουν χρήσιμα τα τονικά εργαλεία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις, στην περίπτωση που δε γνωρίζεις.

Έκδοση: 11.2.0
Μέγεθος: 99 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ashampoo GmbH & Co. KG
Πηγή: ashampoo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal