Εδώ ψάχνεις...

«GALPon MiniNo» - Βγάλτε από το πατάρι παλιούς υπολογιστές 10-12 ετών

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Η Linux Διανομή για παλιούς υπολογιστέςΗ «GALPon MiniNo» είναι μια GNU / Linux διανομή η οποία βασίζεται στο Debian 8 (Jessie) LTS και στο ελαφρύ γραφικό περιβάλλον LXDE, όπου μπορεί να «τρέξει» σε υπολογιστές με πολύ χαμηλές προδιαγραφές! Χαρακτηριστικά, οι υπεύθυνοι και δημιουργοί της διανομής λένε ότι αν έχουμε υπολογιστές 10-12 ετών, η GALPon MiniNo θα σταθεί πολύ καλά, χωρίς κολλήματα. Τα Minimum τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορεί να υποστηρίζει είναι 512 MB RAM και επεξεργαστή στα 1.4 GHz.

H έκδοση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η Queiles 3.1, που το όνομά της το πήρε από έναν ποταμό της Ισπανίας και το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι μεγέθους ενός Gigabyte περίπου. Να υπενθυμίσουμε, ότι οι προγραμματιστές της διανομής, είναι οι ίδιοι που διαθέτουν την διανομή PicarOS, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά 3-12 ετών, και  παρουσιάσαμε στο site μας.

Έκδοση: Queiles 3.1
Μέγεθος: 1.0 GB
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Κατασκευαστής: minino.galpon.org
Πηγή: minino.galpon.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr