«JokerEmulator» - Η εφαρμογή που αποδεικνύει ότι οι κληρώσεις του Τζόκερ δεν είναι στημένες



joker emulator - δωρεάν εφαρμογή που προσομοιώνει τις κληρώσεις του joker


Οι θεωρίες συνωμοσίας στη χώρα μας γίνονται εύκολα viral με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να πιστεύει ό,τι ακούει, χωρίς να το ψάξει, χωρίς κριτική σκέψη. Όπως πολλά ακούμε περί ψεκασμούς, περί θανάτους από εμβολιασμούς κ.ο.κ. Έτσι, και με τις κληρώσεις του Joker. Κάθε χρόνο τα ίδια ακούμε. Είναι στημένο, επίτηδες γίνονται όλα αυτά τα Τζακ-ποτ και δε συμμαζεύεται.

Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα με κριτική σκέψη και πάλι ευτυχώς, μερικοί από αυτούς τυγχάνουν και είναι προγραμματιστές και μας ανοίγουν τα μάτια! Έτσι λοιπόν, ο Παύλος, ένας προγραμματιστής, έγραψε ένα πρόγραμμα που προσομοιώνει της κληρώσεις του ΟΠΑΠ στο Τζόκερ.

Κάθε χρόνο, γίνονται συνολικά 104 κληρώσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και ο μέσος όρος των στηλών που παίζονται σε κάθε κλήρωση κυμαίνεται από 5.000.000 ως 6.000.000. (εάν θέλεις, κοίταξε το αρχείων των κληρώσεων όπως μας τις δίνει ο ΟΠΑΠ).

Στο πρόγραμμα που σου έχω παρακάτω, μπορείς και εσύ ο ίδιος να βάλεις τα δεδομένα αυτά, και να δεις τα στατιστικά των Νικητών από όλες αυτές τις κληρώσεις. Πολλά Τζακ-Ποτ υπάρχουν και μάλιστα συνεχόμενα επί 6, 7 και περισσότερες φορές....από το πρόγραμμα του Παύλου φίλες και φίλοι! Δεν έχει κάποιο συμφέρον ο Παύλος από τον ΟΠΑΠ. Είναι απλά μαθηματικά και στατιστική! Πως να το κάνουμε δηλαδή. Πριν κατεβάσεις το πρόγραμμα, δες και το βιντεάκι, να σου φύγει και η όποια αμφιβολία!


Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, αποσυμπιέστε την (είναι σε .zip μορφή) και τρέξτε το αρχείο που βρίσκεται στο φάκελο με όνομα «Joker Emulator.exe»

Έκδοση: -
Μέγεθος: 155 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: pavlosCarrey
Πηγή: https://github.com/pavlosCarrey/Joker-Emulator
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal