«Santa Claus in Trouble» - Καταπληκτικό παιχνίδι για τα Χριστούγεννα

Δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι

Από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για να παίξεις τα φετινά Χριστούγεννα εντελώς δωρεάν από τον υπολογιστή σου. Το «Santa Claus in Trouble» διαθέτει καταπληκτικά γραφικά για την εποχή του (2002), είναι portable ( δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση), και θα χαρείς (εσύ και τα παιδιά σου) παίζοντας και ακούγοντας παράλληλα όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ξεκινάς το παιχνίδι ως Άγιος Βασίλης όπου έχεις χάσει τα δώρα των Χριστουγέννων και θα πρέπει τώρα να τα μαζέψεις για να τα παραδώσεις στα παιδιά όλου του κόσμου στην ώρα τους. Ειδάλλως, Χριστούγεννα δεν έχει!

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι

Πανεύκολο στον χειρισμό, μπορείς να το παίξεις εξ' ολοκλήρου από το ποντίκι σου (αριστερό κλικ πηδάει, δεξί κλικ προχωράει, η κίνηση δεξιά-αριστερά γίνεται με την κίνηση του ποντικιού). Φυσικά, μπορείς να το παίξεις και με το πληκτρολόγιο. 

Υπάρχουν σημεία ελέγχου (checkpoints) στο δρόμο, έτσι ώστε αν «πεθάνεις» θα ξεκινήσει από το τελευταίο Checkpoint. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι διαθέτει 10 διασκεδαστικά Levels.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 9.87 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: cdv Software Entertainment
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal