ShitExpress - Ένας απλός τρόπος για να στείλεις σκατά οπουδήποτε στον κόσμο

Στείλε σκατά σε αυτόν που αντιπαθείς

Το είδαμε και αυτό. ShitExpress κυρίες και κύριοι, μια online υπηρεσία που αναλαμβάνει να μεταφέρει τα δέματα σου οπουδήποτε στον κόσμο. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε δέματα, αλλά για δέματα με σκατά! Ναι, καλά διάβασες, η υπηρεσία shitexpress στέλνει περιττώματα σε όποιον δεν γουστάρεις! Περιττώματα από διάφορα ζώα...και η επιλογή είναι δική σου.

Όλο και κάποιον άνθρωπο έχουμε που μισούμε πάρα πολύ, ή ακόμα μπορούμε να κάνουμε μια «βρώμικη» πλάκα σε κάποιον φίλο. Βέβαια, δεν είναι δωρεάν, όπως συνηθίζουμε να παρουσιάζουμε εδώ στο dwrean, αλλά πρέπει να αφήσεις ένα μικρό αντίτιμο (15,95€), και να στείλεις το «δωράκι» οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείς να πληρώσεις με paypal και Crypto-coins, ανώνυμα.

Όπως ενημερωνόμαστε από το blog της ιστοσελίδας του ShitExpress, τα τελευταία χρόνια έχουν αποσταλεί αρκετοί τόνοι αλογίσια περιττώματα σε χιλιάδες αποδέκτες. Ελπίζω να το διασκέδασαν... οι αποστολείς.

► Η ιστοσελίδα του shitexpress

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal