Εδώ ψάχνεις...

«Μαθηματικό Στέκι» - Ο παράδεισος των Μαθηματικών!

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Ότι και να πεις γι αυτή την σελίδα είναι λίγο. Το «Μαθηματικό Στέκι» είναι δημιούργημα του Μαθηματικού Δημήτρη Μοσχόπουλου, όπου με πολύ αγάπη και πάθος γιαυτό που κάνει, καταφέρνει να το αποτυπώνει στις ηλεκτρονικές σελίδες του εκπληκτικού αυτού ιστοχώρου.

Το «Μαθηματικό στέκι» λοιπόν, είναι ο παράδεισος των μαθηματικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, (Γυμνάσιο - Λύκειο) όπου μπορείτε να βρείτε πλούσιο διδακτικό υλικό για τα μαθηματικά μέσα από 3.600 και πλέον λυμένες ασκήσεις, 900 και πλέον σελίδες θεωρίας και αναλυτικής μεθοδολογίας για τις ασκήσεις αλλά και 135 βίντεο θεωρίας και λυμένων ασκήσεων.
Επίσης, θα βρεις το εκπληκτικό βιβλίο του κ. Μοσχόπουλου με τίτλο «Πώς;», όπου αποτελεί το «σωσίβιο» της Γ' Λυκείου, όπου ο μαθητής θα βρει ότι χρειάζεται από την Άλγεβρα μέσα από τις 170 σελίδες του.

Τα καλά πράγματα δεν τελειώνουν εδώ. Στο στέκι θα βρεις Εργασίες και βιβλία που προσφέρονται δωρεάν στο διαδίκτυο και που πρέπει να έχει ο κάθε μαθητής και καθηγητής στην κατοχή του.


Τέλος, όταν φτάσεις στο σημείο που θα έχεις απορίες, μην διστάσεις να ακολουθήσεις τους 5 διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας που διαθέτει η σελίδα του καθηγητή.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριακος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr