Εδώ ψάχνεις...

fuelGR - Βρες την πιο φθηνή βενζίνη εύκολα και γρήγορα

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016


Ο κ. Κόκκορας Φώτης, Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας, μαζί με φοιτητές του, έχουν αναπτύξει την οικογένεια εφαρμογών fuelGR για ενημέρωση των τιμών στα πρατήρια καυσίμων ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:
Με το fuelGR μπορείτε να δείτε σε χάρτη τις τιμές καυσίμων σε όλα τα πρατήρια της Ελλάδας που ενημερώνουν το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες, για κάθε τύπο καυσίμου και για οποιοδήποτε δημοτικό διαμέρισμα της Ελλάδας. Απλά με δεξί κλικ οπουδήποτε στον χάρτη, εμφανίζεται η μπάρα επιλογών για πρόσβαση στις επιλογές.


Η εφαρμογή διατίθεται για Android, Windows 8.1/10, Windows Phone 8.1 αλλά και web έκδοση, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε φυλλομετρητή. Υπάρχει ακόμα και Widget για να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή Blog.


Η εφαρμογή είναι η μόνη με εμπλουτισμένο σετ δεδομένων και επιβεβαιωμένες θέσεις για τα περισσότερα πρατήρια. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε μέχρι και φωτογραφίες των πρατηρίων (τις παρέχει το Google StreetView) ή να ζητήσετε οδηγίες μετάβασης προς αυτά.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1/10 - WinPhone - Android
Κατασκευαστής: Κόκκορας Φώτης (μαζί με τους φοιτητές του)
Πηγή: fuelgr.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr