Android Studio 3.2.1 - Φτιάξε Android εφαρμογές με το επίσημο IDE της Google

Android Studio - Δωρεάν πρόγραμμα για δημιουργία Android εφαρμογών

Το Android Studio είναι η πρώτη δωρεάν επίσημη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών της Google που βασίζεται στο IntelliJ IDEA JAVA IDE και οι developers θα έχουν την ευχέρεια επιλογής 4 διαφορετικών καναλιών (Stable, Beta, Dev, Canary) ανάλογα με το πόσο γρήγορα θέλουν να λαμβάνουν τις νέες λειτουργίες.

Τώρα, οι επίδοξοι προγραμματιστές θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τα προγράμματά σας από το επίσημο και δωρεάν εργαλείο της google, όπερ σημαίνει ότι οι ιθύνοντες της εταιρίας κάνουν ότι μπορούν για να έχετε το καλύτερο εργαλείο γι αυτή την δουλειά. Βέβαια, «Google είσαι» και έχεις ικανότατους developers για να κάνεις το καλύτερο IDE που κυκλοφορεί για δημιουργίες σε Android!

Επίσης, όσοι είστε νέοι και θέλετε να εισχωρήσετε στα άδυτα της δημιουργίας Android εφαρμογών, ψάξαμε και βρήκαμε μια μίνι σειρά από 8 ελληνικά βίντεο tutorials από τον Chris Triantafyllis στο Youtube, όπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ευθύς αμέσως:





Να αναφέρουμε, ότι το Android Studio είναι διαθέσιμο για Windows, Linux και MacOS λειτουργικά συστήματα.
Τέλος, αν θέλετε περισσότερα για το Android Studio αλλά στην αγγλική γλώσσα, θα δείτε εδώ έναν υπέροχο οδηγό σε μια σειρά από 56 βίντεο!

Έκδοση: 3.2.1
Μέγεθος: ~ 1.0 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: developer.android.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram