Ratch - Ελληνικής έμπνευσης Arcade παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική σκέψη

Δωρεάν παιχνίδι για android που απαιτεί στρατηγική σκέψη

Το Ratch είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές από μια ελληνική εταιρία δημιουργίας εφαρμογών, την ETION Team. Πρόκειται για ένα εθιστικό παιχνίδι, λίγο ιδιαίτερο όσο αναφορά τα γραφικά του στοιχεία. Νομίζεις ότι είναι φτιαγμένο στο «πόδι» με μολύβι και χαρτί, αλλά θα σας διαψεύσει το story του και η στρατηγική σκέψη που πρέπει να αναπτύξετε στο παιχνίδι.

Η ιστορία έχει ως εξής:


Ένας Milon Βασιλιάς μπορεί να πάει έξω στη άγρια φύση με όλες τις γνώσεις και την ικανότητα για να επιβιώσει και να ψάξει για ένα μέρος όπου θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του βασίλειο. Ο απώτερος σκοπός του παιχνιδιού είναι να ελευθερώσετε όσους περισσότερους Milon Βασιλιάδες! Προσοχή όμως, για να το καταφέρετε αυτό θα χρειαστούν πόροι οι οποίοι συγκεντρώνονται από τους Milon Υπερασπιστές.



Φυσικά, κάποιος με γνώσεις και ικανότητες, έχει και εχθρούς. Ο κύριος εχθρός των Milon λοιπόν είναι ο Ratch.
Ο Ratch περιφέρεται γύρω από το δάσος, και ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να μπει στο βασίλειο των Milon. Αν η πύλη είναι ανοικτή τότε ο Ratch θα βρει την ευκαιρία να τρυπώσει! Εφόσον τα καταφέρει, οι Milon θα πρέπει να υπερασπιστούν το βασίλειο και τους εαυτούς τους. Είναι η σειρά των Milon Υπερασπιστών, να αναλάβουν δράση και να σταματήσουν τον Ratch.



Εσείς, προσπαθήστε συνεχώς να δημιουργήσετε όσα περισσότερα Milon μπορείτε με στρατηγική και μεθοδικότητα, για να κρατήσετε το βασίλειο τους ζωντανό!

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 7.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: ETION Team
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram