Εδώ ψάχνεις...

Microsoft Office Lens - Μετατρέψτε δωρεάν το κινητό σας σε scanner!

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016


Πλέον, οι συσκευές Scanner δεν θα χρειάζονται στα σπίτια μας και αυτό διότι με μια λήψη φωτογραφίας από το κινητό μας, μπορούμε να περάσουμε στον υπολογιστή το έγγρφο που θέλουμε και να το εκτυπώσουμε. Βέβαια, η φωτογραφία που θα παρουμε θα πρέπει να είναι καλή χωρίς γυαλάδες στα τυχόν έγγραφα, θαμπώματα κτλ. Το Office Lens της Microsoft ήρθε για να κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη.

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή με εκδόσεις για Android, iOS και WinPhone που στην κυριολεξία μετατρέπει την κινητή μας συσκευή σε Scanner.

Το Office Lens είναι σαν να έχετε έναν σαρωτή στην τσέπη σας. Με μαγικό τρόπο, ψηφιοποιεί σημειώσεις από πίνακες, έγγραφα, και οτιδήποτε άλλο φωτογραφήσετε. Διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να καλυτερέψει την μέτρια λήψη που κάνατε και να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευαν και τα καλύτερα Scanner. (εντάξει, εδώ τα παραλέμε λίγο)

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / WinPhone
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr