Microsoft Office Lens - Μετατρέψτε δωρεάν το κινητό σας σε scanner!

δωρεάν εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σε σκάνερ

Πλέον, οι συσκευές Scanner δεν θα χρειάζονται στα σπίτια μας και αυτό διότι με μια λήψη φωτογραφίας από το κινητό μας, μπορούμε να περάσουμε στον υπολογιστή το έγγραφο που θέλουμε και να το εκτυπώσουμε. Βέβαια, η φωτογραφία που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι καλή χωρίς γυαλάδες στα έγγραφα ή θαμπώματα. Το Office Lens της Microsoft ήρθε για να κάνει την δουλειά μας πολύ πιο εύκολη.
Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή με εκδόσεις για Android και iOS που στην κυριολεξία μετατρέπει την κινητή μας συσκευή σε Scanner.

Το Office Lens είναι σαν να έχετε έναν σαρωτή στην τσέπη σας. Με μαγικό τρόπο, ψηφιοποιεί σημειώσεις από πίνακες, έγγραφα, και οτιδήποτε άλλο φωτογραφήσετε. Διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να καλυτερέψει την μέτρια λήψη που κάνατε και να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευαν και τα καλύτερα Scanner. (εντάξει, εδώ τα παραλέμε λίγο)

Πάντως, οι χρήστες του Google Play Store φαίνονται να είναι πολύ ευχαριστημένοι αφού η βαθμολογία φτάνει στο εντυπωσιακό 4.7/5 αστέρια ενώ τα downloads ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / WinPhone
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram