Truecaller - Δες ποιος σου τηλεφωνεί χωρίς να τον γνωρίζεις

Δωρεάν εφαρμογή που αναγνωρίζει άγνωστες κλήσεις


To Truecaller είναι μια χρησιμότατη δωρεάν εφαρμογή για smartphones, μέσω της οποίας μπορείς να αναζητήσεις επαφές, πέρα από τον υπάρχοντα κατάλογο επαφών σου, να αναγνωρίσεις άγνωστες εισερχόμενες κλήσεις, να κάνεις φραγή κλήσεων και SMS που δε θέλεις να λαμβάνεις. 

Χαρακτηριστικά του Truecaller:

Αναζήτηση τηλεφωνικών αριθμών: Μπορείς να αναζητήσεις τα στοιχεία επαφής άλλων αριθμών τηλεφώνου, εφόσον οι πληροφορίες αυτές έχουν συγκεντρωθεί από άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Αναγνώριση κλήσεων: Όταν σε καλούν από έναν άγνωστο αριθμό, η εφαρμογή αναγνωρίζει τον αριθμό και σε ενημερώνει για το όνομα ή την πιθανή ταυτότητα του καλούντος, εάν ο αριθμός υπάρχει στη βάση δεδομένων της Truecaller.

Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων κλήσεων: Μπορείς να αποκλείσεις ανεπιθύμητες κλήσεις από αριθμούς που έχουν αναφερθεί από άλλους χρήστες ως ενοχλητικοί ή spam.

Η δύναμη της κοινότητας: Οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν αριθμούς τηλεφώνου και να προσθέσουν πληροφορίες στη βάση δεδομένων της Truecaller, προκειμένου να βοηθήσουν άλλους χρήστες να αναγνωρίσουν καλύτερα τις κλήσεις που λαμβάνουν.

Όλα τα παραπάνω, εντελώς δωρεάν σε συσκευές Android και iOS. Η βαθμολογία του Truecaller στο Google Play Store τα μαρτυράει όλα αφού κατάφερε να αποκτήσει 4.6 αστέρια με πάνω από 19 εκατομμύρια κριτικές. ΑΟι άνθρωποι που έχουνε κατεβάσει την εφαρμογή (μόνο για android) ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο! 

Έκδοση: 13.27.6 (Android), 12.51 (iOS)
Μέγεθος: 76 MB (Android), 209 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 7+ / iOS 15+
Κατασκευαστής: True Software Scandinavia AB
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal