Καταπληκτικό κόλπο για να έχεις απεριόριστο Τζάμπα Ίντερνετ για πάντα!

Ναι, φίλες και φίλοι του dwrean.net, μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, μέχρι που το δοκίμασα και έμεινα με ανοικτό το στόμα. Οποιοσδήποτε έχει ασύρματο ρουτερ στο σπίτι του, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε 24άρα σύνδεση ADSL χωρίς να πληρώσει ευρώ!

Τα πράγματα είναι απλά. Διέρρευσε ένας κωδικός με τον οποίο μπορείτε να μπείτε σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο της γειτονιάς σας! Βλέπετε 5; 10 δίκτυα;; Σε όλα αυτά μπορείτε να συνδεθείτε με έναν και μόνο κωδικό.

Πως γίνεται

Ανοίξτε από τον υπολογιστή σας τα διαθέσιμα δίκτυα που βλέπει το Ρούτερ. Ακόμα και ασφαλές να είναι το δίκτυο και να περιέχει δικό του κωδικό, μπορείτε να το παρακάμψετε και να συνδεθείτε. Ο μυστικός κωδικός για να συνδεθείς είναι το «Tsipras_WiFi». Αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό και πατήσεις σύνδεση, μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα συνδεθείς στο δίκτυο που επέλεξες και αυτόματα θα αλλάξει το όνομα του δικτύου.


Όπως βλέπεις στη παραπάνω εικόνα, το όνομα του δικτύου που συνδέθηκα άλλαξε σε αυτόν του κωδικού. Δηλαδή «Tsipras_WiFi». Αυτό ήταν, πλέον έχετε συνδεθεί στο διαδίκτυο!


Καλό μήνα να έχουμε, και καλή Πρωταπριλιά!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης