MSQRD - Η εφαρμογή που θα σε κάνει να γελάσεις

δωρεάν εφαρμογή που αλλάζεις το πρόσωπό σου σε πραγματικό χρόνο


Το MSQRD είναι μία καταπληκτική δωρεάν εφαρμογή για android και iOS συσκευές που σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας σε πραγματικό χρόνο, μεταμορφώνοντας το πρόσωπό σας σε cartoon, ζώο, διασημότητα αλλά και να προσθέσεις διάφορα αξεσουάρ και πολλά ακόμη.

Στο store της Google και του itunes γίνεται ένας πραγματικός χαμός με την εν λόγω εφαρμογή αφού τα downloads ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια και η κριτική από τους χρήστες που την χρησιμοποίησαν είναι αρκετά υψηλή.



Η επιτυχία του MSQRD οφείλεται στην ποιότητα της εφαρμογής και ότι πιάνει καλά το σχήμα από το πρόσωπο και τα φίλτρα εφαρμόζουν πάρα πολύ καλά!
Ένα ιδιαίτερο και αρκετά δημοφιλή φίλτρο που χρησιμοποιείται από τους χρήστες του MSQRD, είναι το face-swap, ένα φίλτρο που αλλάζει τα πρόσωπα δύο ατόμων μεταξύ τους και τα αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Δείτε σε δράση τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ, να εφαρμόζει της εφαρμογή φορώντας μια μάσκα Iron Man σε πραγματικό χρόνο!

Taking a break from coding to welcome the MSQRD team to Facebook!
Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, March 9, 2016




Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω των QR codes:

QR code για Android
QR code για iOS
Έκδοση: 1.8.3 (Android) / 1.3.5 (iOS)
Μέγεθος: 34 MB (Android) / 199 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 και άνω / iOS 8.4 και άνω
Κατασκευαστής: Masquerade Technologies, Inc
Πηγή: msqrd.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram