Εδώ ψάχνεις...

MyPublicWiFi - Κάνε Hotspot το laptop σου και μοίρασε ίντερνετ!

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Το MyPublicWiFi είναι ένα μικρό προγραμματάκι που κάνει μεγάλη δουλειά! Πολύς κόσμος αναζητά τέτοια προγράμματα και όπως καταλαβαίνετε, το MyPublicWiFi μπορεί και μοιράζει εύκολα το ίντερνετ που έχετε στο PC/Laptop σας σε οποιαδήποτε συσκευή έχετε στην κατοχή σας. (Smartphone, Tablet, PC/Laptop).

Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν και μπορείτε να μοιράσετε το WiFi ή τη 3G σας σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα πράγματα είναι απλά. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το πρόγραμμα (μόλις 1.1 mb), κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής, που θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας μετά την εγκατάσταση. Θα σας ζητηθεί να το τρέξετε ως Διαχειριστής. Δεξί κλικ λοιπόν στο εικονίδιο και εκτέλεση ως Διαχειριστής

Αφού ανοίξει η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα το Hotspot με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Εσείς, αν θέλετε πατήστε το κουμπί «Stop Hotspot» ώστε να σταματήσετε το διαμοιρασμό και να βάλετε τις δικές ρυθμίσεις, όπως είναι το όνομα που θέλετε να έχει το δίκτυο και το Password, που θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από 8 χαρακτήρες.

Στη συνέχεια πατήστε «start hotspot» και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε από οποιαδήποτε συσκευή! Δηλαδή φαίνεται κανονικά ως ξεχωριστό WiFi στην αναζήτηση Δικτύου με το όνομα που του  δώσατε.


Παρατηρούμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα δύο καρτέλες. Το «Clients», όπου μπορείτε να βλέπετε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο Hotspot, και το «Management», όπου εδώ μπορείτε να βάλετε firewall στον διαμοιρασμό του WiFi και να περιορίσετε τους συνδεδεμένους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε διαμοιρασμό αρχείων μέσω Peer to peer προγράμματα κ.α.

Τέλος να αναφέρουμε, ότι στην καρτέλα Management υπάρχει URL log, με το οποίο μπορείτε να βλέπετε τις ιστοσελίδες που έχουν επισκεφτεί όλοι όσοι μοιράζονται τη σύνδεση σας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 1.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: mypublicwifi.com
Πηγή: mypublicwifi.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr