«Στρατιωτικές Δαπάνες» - Η δωρεάν εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια των ενδιαφερόμενων

«Στρατιωτικές Δαπάνες» - Δωρεάν πρόγραμμα για το 4ο Γραφείο Μονάδων


Ακόμα μία χρηστικότατη και δωρεάν εφαρμογή από τον Παύλο Γκέσο για τους στρατιωτικούς που ασχολούνται με τις Δαπάνες και δη τους αξιωματικούς και βοηθούς του 4ου Γραφείου.

Όπως μας λέει και ο δημιουργός:

Το πρόγραμμα «Στρατιωτικές Δαπάνες» δημιουργήθηκε προκειμένου να συντάσσονται αυτόματα όλα τα δικαιολογητικά των δαπανών, να αποφεύγονται τα λάθη και να μειώνεται ο χρόνος συντάξεως της δαπάνης.

Τα εξαγόμενα δικαιολογητικά σώζονται από το πρόγραμμα σε αρχεία κειμένου, τα οποία ανοίγουν από οποιοδήποτε επεξεργαστή κειμένου (για εκτύπωση ή περαιτέρω επεξεργασία).

Το πρόγραμμα υποστηρίζει δαπάνες με απευθείας ανάθεση, με συνοπτικούς διαγωνισμούς, με διαγωνισμούς με ανοικτή διαδικασία και με έργα.

 



Ο ίδιος ο Παύλος, δημιούργησε ένα χρήσιμο video tutorial συνολικής διάρκειας μιας ώρας, όπου αναλύει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα ώστε να μην έχετε απορίες, αν και μέσα στη εφαρμογή υπάρχει η σχετική βοήθεια αναλυτικότατα! Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:





Πραγματικό διαμάντι η εν λόγω εφαρμογή και ευχαριστούμε Παύλο για την δύσκολη δουλειά που έκανες αφιλοκερδώς!

Έκδοση: 2020-01-15
Μέγεθος: 20.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Παύλος Γκέσος
Πηγή: http://ha-expenditure.sourceforge.net/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram