«Τιμολόγιο Δαπάνης Στρατού» - Φοβερή εφαρμογή για Τιμολόγια και Δαπάνες

Τιμολόγια και Δαπάνες Ελληνικού Στρατού - δωρεάν εφαρμογή


Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εφαρμογή, δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός στρατεύματος, αλλά αυτοί που ασχολούνται με τιμολόγια στο Στρατό, έχουν μπροστά τους ένα μικρό διαμαντάκι!

Ας δούμε όμως τι αναφέρει ο δημιουργός της εφαρμογής, Παύλος Γκέσος, η οποία είναι συμβατή σε Android συσκευές:

Υπολογίζει τα στοιχεία ενός τιμολογίου στρατιωτικής δαπάνης με βάση τα δεδομένα που είναι το ποσό (καθαρής αξίας, πληρωτέου ή καταλογιστέου) καθώς και τα ποσοστά ΦΠΑ, ΦΕ και κρατήσεων.
Για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τα ποσοστά ΦΕ και κρατήσεων, υπάρχει οδηγός που τα ρυθμίζει αυτόματα, με βάση κάποιες απλές ερωτήσεις.  • Υπολογισμός των αριθμητικών στοιχείων του τιμολογίου.
  • Ο υπολογισμός μπορεί να γίνει με βάση την καθαρή αξία, το καταλογιστέο, το πληρωτέο ή το υπόλοιπο πληρωτέο.
  • Επιτρέπεται εισαγωγή νέων ποσοστών κρατήσεων και ΦΕ, πέρα από τα ήδη υπάρχοντα.
  • Για αρχάριους, υποστηρίζεται αυτόματη επιλογή κρατήσεων και ΦΕ, με βάση απλά ερωτήματα για τη δαπάνη.
  • Αναλόγως των δεδομένων, ενημερώνεται ο χρήστης για πρόσθετα δικαιολογητικά που απαιτούνται, όπως π.χ. φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, υπογραφή σύμβασης, διενέργεια διαγωνισμού.
  • Αποθηκεύονται οι τελευταίες καταχωρίσεις όταν κλείσεις την εφαρμογή, για να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες την επόμενη φορά. σ.σ: Από τον ίδιο δημιουργό έχουμε και την εφαρμογή για υπολογιστές που αφορά και πάλι τον στρατό και πρόκειται για το «Στρατιωτικές Δαπάνες». Δείτε το, αξίζει. 


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 28 KB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Παύλος Γκέσος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram