Εδώ ψάχνεις...

Win Facebook Blocker - Μπλοκάρετε το facebook για τα παιδιά και... τη γυναίκα σας!

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016


Αυτή την στιγμή που μιλάμε πάνω από 4.600.000 Έλληνες διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook. Η μισή Ελλάδα δηλαδή. Έχουμε ακούσει πολλά γιαυτό το κοινωνικό δίκτυο, από μπούλινκγ, δηλαδή εκφοβισμός σε ανήλικα αλλά και σε ενήλικους, απόπειρες αυτοκτονίας, απόπειρες βιασμού και πολλά άλλα!

Βέβαια, οι γονείς είναι αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, όσο αναφορά τους ανήλικους και σίγουρα θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι όσο αναφορά την περιήγηση των μικρών μας φίλων στο διαδίκτυο.


Από την άλλη, υπάρχουν και οι «θαρραλέοι» άντρες ή και γυναίκες, που φτιάχνουν κρυφά λογαριασμό στο Facebook από το έτερό τους ήμισυ, για να κάνουν τις πικάντικες εξορμήσεις τους...ανενόχλητοι.


 Αν είστε στο σπίτι, έχετε έναν κοινό υπολογιστή για όλους, τότε μπορείτε να μπλοκάρετε την είσοδο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με έναν απλό τρόπο. Βασικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ μικρό (σε χωρητικότητα) προγραμματάκι, που με ένα κλικ μπορεί και μπλοκάρει το Facebook. Βέβαια, πάλι με ένα κλικ, μπορειτε να το ξεμπλοκάρετε.


Το Win Facebook Blocker λοιπόν, ένα πανεύκολο στη χρήση πρόγραμμα, διατίθεται σε έκδοση εγκαταστάσιμη (.exe) αλλά και σε φορητή (portable) και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: site2unblock.com
Πηγή: site2unblock.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr