Win Facebook Blocker - Μπλοκάρετε το facebook για τα παιδιά και... το έτερο ήμισυ

Μπλόκαρε τη πρόσβαση στο Facebook

Αυτή την στιγμή που μιλάμε πάνω από 4.600.000 Έλληνες διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook. Η μισή Ελλάδα δηλαδή. Έχουμε ακούσει πολλά γιαυτό το κοινωνικό δίκτυο, από μπούλινκγ, δηλαδή εκφοβισμός σε ανήλικα αλλά και σε ενήλικους, απόπειρες αυτοκτονίας, απόπειρες βιασμού και πολλά άλλα!

Βέβαια, οι γονείς είναι αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, όσο αναφορά τους ανήλικους και σίγουρα θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι όταν χρησιμοποιούν τα παιδιά το διαδίκτυο.
Από την άλλη, υπάρχουν και οι «θαρραλέοι» άντρες ή και γυναίκες, που φτιάχνουν κρυφά λογαριασμό στο Facebook από το έτερο τους ήμισυ, για να κάνουν τις πικάντικες εξορμήσεις τους...ανενόχλητοι.

Αν είστε στο σπίτι, έχετε έναν κοινό υπολογιστή για όλους, τότε μπορείτε να μπλοκάρετε την είσοδο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με έναν απλό τρόπο. Βασικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ μικρό (σε χωρητικότητα) προγραμματάκι, που με ένα κλικ μπορεί και μπλοκάρει το Facebook. Βέβαια, πάλι με ένα κλικ, μπορείτε να το ξεμπλοκάρετε.




Το Win Facebook Blocker λοιπόν, ένα πανεύκολο στη χρήση πρόγραμμα, διατίθεται σε έκδοση εγκαταστάσιμη (.exe) αλλά και σε φορητή (portable) και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: site2unblock.com
Πηγή: site2unblock.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram