Διαβάστε το όλοι: Εδώ βρίσκετε μόνο ΔΩΡΕΑΝ και ΝΟΜΙΜΑ προγράμματα!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του dwrean.net.

Όπως θα ξέρετε το site μας περιέχει πληθώρα ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμων Προγραμμάτων και Παιχνιδιών για τον Υπολογιστή σας. Καθημερινώς ανανεώνουμε την σελίδα μας με προσθήκες νέων άρθρων ή και αναβαθμίσεις παλιότερων εκδόσεων (προγραμμάτων και παιχνιδιών).

Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα, μα όλα τα αρχεία που βάζουμε είναι εντελώς δωρεάν ή αλλιώς Freeware στην διεθνή τους ονομασία και φυσικά τα ανοικτού κώδικα (opensource), που σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν χρονικό περιορισμό ή απαιτούν να πληρώσετε για να τα αποκτήσετε. Τα λινκ που προσθέτουμε για να τα κατεβάσετε προέρχονται από τις εκάστοτε επίσημες εταιρίες των προγραμμάτων - παιχνιδιών και ουδέποτε ανεβάζουμε σε δικό μας χώρο/server τα αρχεία, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αφού πρώτα πάρουμε την άδεια του εκδότη/προγραμματιστή. Φυσικά εδώ δεν πρόκειται να βρείτε παράνομο υλικό με «σπασμένα» προγράμματα και τα συναφή. Οπότε μην μπείτε στον κόπο να αναζητήσετε κάτι παρόμοιο. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ!

Έχει διαπιστωθεί, ότι σε ορισμένα Freeware προγράμματα, οι εταιρίες μετέπειτα τα κλειδώνουν και τα μετατρέπουν σε εμπορικά προγράμματα. Δηλαδή, την στιγμή που ανεβάζουμε ένα πρόγραμμα στο site μας, διατίθεται εντελώς δωρεάν, αλλά στο μέλλον η εταιρία αποφασίζει να το κλειδώσει και να το μετατρέψει σε εμπορική εφαρμογή, που σημαίνει ότι παύει να είναι δωρεάν. Ένα τέτοιο πρόγραμμα αφού το εντοπίσουμε το διαγράφουμε από το site μας διότι όπως είπαμε, εδώ θα βρείτε μόνο ΔΩΡΕΑΝ αρχεία!

Επίσης, έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένοι φίλοι του dwrean.net σχολιάζουν αρνητικά κάποιο πρόγραμμα λέγοντας ότι περιέχει κάποιο κακόβουλο λογισμικό ή ιό.  Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι κάθε αρχείο που ανεβαίνει στο site μας, περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από εμάς αλλά υπάρχει και η πιστοποίηση από το virustotal, το οποίο ελέγχει αυτόματα τα αρχεία από 54 διαφορετικά Antivirus, που βεβαιώνουν για την "καθαρότητα" των προγραμμάτων- παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να βρίσκετε ενδιαφέρον το site μας και πάνω απ' όλα να σας κάνουν την ζωή ευκολότερη!

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής dwrean.net

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

 1. Ευχαριστούμε πολλύ παιδια για την καλή δουλεια που κάνετε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματικά κάνετε πολύ καλή δουλειά! Συγχαρητήρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ καλή δουλειά!!!!!!
  Συγχαρητήρια !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα σας! Ευχαριστούμε θερμά για τα "δώρα" σας! Πραγματικά κάποια απ' αυτά είναι απολύτως χρήσιμα! Εξαιρετική η δουλειά σας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα σας. Ένα μεγάλο μπράβο στην δουλειά που κάνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να είστε καλά παιδιά για τα όμορφα λόγια! Προσπαθούμε για το καλύτερο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. panos xatzhs ευχαριστω παιδια να ειστε ολοι καλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"