Δωρεάν android εφαρμογή με την οποία φτιάχνεις αστείες φωτογραφίες


Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο για να «σκοτώσεις» την ώρα σου με κάτι διασκεδαστικό, σου προτείνω το Face Changer 2 για Android συσκευές.

Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να πειράξεις τις φωτογραφίες και να τις μετατρέψεις σε κάτι πιο διασκεδαστικό και στα όριο του γελοίου ή μάλλον το ξεπερνάμε αυτό το όριο! Είναι δωρεάν και πραγματικά θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου.
Κύρια Χαρακτηριστικά

Αλλάξτε μέρη του προσώπου σας: Διασκεδαστικά μάτια, μύτες, τρελά κουρέματα, τατουάζ και πολλά άλλα.

Αυτόματη αλλαγή προσώπου: Διάλεξε ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ αλλαγής προσώπου και κάνε τους φίλους σου να ξεκαρδιστούν από τα γέλια.

Βιντεάκια: Μπορείς να φτιάξεις βίντεο με την εναλλαγή της κανονικής φωτογραφίας και αυτής με το αστείο αποτέλεσμα. Μπορείς να το ανεβάσεις σε Youtube και κοινωνικά δίκτυα.

Διαφορετικό Background: Βάλε τον εαυτό σου σε διαφορετικό backround και δες πως είναι να είσαι στο φεγγάρι, σε μια παραλία, χρησιμοποίησε πολλά άλλα προ-εγκατεστημένα backrounds ή βάλε το δικό σου.

Αυτοκόλλητα: Πάνω από 600 stickers για κάθε περίσταση.


Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:


Έκδοση: Διαφέρει, ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει, ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: scoompa.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram