Face Changer 2 - Δωρεάν εφαρμογή για να φτιάχνεις αστείες φωτογραφίες

Δωρεάν android εφαρμογή με την οποία φτιάχνεις αστείες φωτογραφίες


Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο για να «σκοτώσεις» την ώρα σου με κάτι διασκεδαστικό, σου προτείνω το Face Changer 2 για Android συσκευές.

Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να πειράξεις τις φωτογραφίες και να τις μετατρέψεις σε κάτι πιο διασκεδαστικό και στα όριο του γελοίου ή μάλλον το ξεπερνάμε αυτό το όριο! Είναι δωρεάν και πραγματικά θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου.




Κύρια Χαρακτηριστικά

Αλλάξτε μέρη του προσώπου σας: Διασκεδαστικά μάτια, μύτες, τρελά κουρέματα, τατουάζ και πολλά άλλα.

Αυτόματη αλλαγή προσώπου: Διάλεξε ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ αλλαγής προσώπου και κάνε τους φίλους σου να ξεκαρδιστούν από τα γέλια.

Βιντεάκια: Μπορείς να φτιάξεις βίντεο με την εναλλαγή της κανονικής φωτογραφίας και αυτής με το αστείο αποτέλεσμα. Μπορείς να το ανεβάσεις σε Youtube και κοινωνικά δίκτυα.

Διαφορετικό Background: Βάλε τον εαυτό σου σε διαφορετικό backround και δες πως είναι να είσαι στο φεγγάρι, σε μια παραλία, χρησιμοποίησε πολλά άλλα προ-εγκατεστημένα backrounds ή βάλε το δικό σου.

Αυτοκόλλητα: Πάνω από 600 stickers για κάθε περίσταση.


Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:


Έκδοση: Διαφέρει, ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει, ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: scoompa.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram