Freecell - Οι κυψέλες των Windows XP τώρα και στα Windows 10

παίξτε κυψέλες στα Windows 10

Θυμάστε το παιχνίδι FreeCell, ελληνιστί «Κυψέλες», που παίζαμε στα Windows XP; Το πασίγνωστο λοιπόν παιχνίδι με τραπουλόχαρτα, ένα είδος πασιέντζας, το ξεθάψαμε στην κυριολεξία από τα παλιά μας κιτάπια και σας το προσφέρουμε εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση των Windows κι αν έχετε.
Προσοχή, δεν πρόκειται για νεότερη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού αλλά το ίδιο και αυθεντικό παιχνίδι εκείνης της εποχής!

Το FreeCell είναι στη γερμανική γλώσσα αλλά δεν μας πειράζει καθόλου, μιας και η γλώσσα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Για να παίξουμε το παιχνίδι, απλά κατεβάζουμε το συμπιεσμένο αρχείο το οποίο υπάρχει στο download link που θα βρούμε στο τέλος του παρόντος άρθρου, το αποσυμπιέζουμε και μέσα στο φάκελο που θα εμφανιστεί "τρέχουμε" το αρχείο με όνομα «freecell.exe». Είναι μεγέθους μόλις 170 kb, δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση και θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις. Γιατί όχι, να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες ακονίζοντας το μυαλό σας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 170 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram