Houzz - Ανακαινίστε το σπίτι σας μέσα από μια εφαρμογή

Ανακαίνιση σπιτιού μέσα από μια εφαρμογή


Το Houzz  ψηφίστηκε ως η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή του Google Play για το 2016. Και τι κάνει αυτή η εφαρμογή; Σας εμπνέει να ανακαινίσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας ή να το διακοσμήσετε, μέσα από εκατομμύρια φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από σπίτια με εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εκατομμύρια επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην βελτίωση του σπιτιού (σχεδιαστές, διακοσμητές, αρχιτέκτονες), οι οποίοι μπορούν να κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα.


Ανακαίνιση σπιτιού μέσα από μια εφαρμογή


Μπορείτε επίσης, με το εργαλείο «View in My Room» και σε συνεργασία με την κάμερα σας, να φωτογραφίσετε το δωμάτιό σας και να δείτε τα προϊόντα πως φαίνονται στο δικό σας χώρο. Αυτά και πολλά ακόμα ωραία πράγματα που καλείστε να ανακαλύψετε.
Το Houzz είναι πολύ αγαπητό στους πάνω από δέκα εκατομμύρια χρήστες που το κατέβασαν στη συσκευή τους και αυτό φαίνεται από την κριτική η οποία είναι εντυπωσιακή και φτάνει στα 4.6 αστέρια!

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Houzz
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram