LibreCAD 2.1.3 - Δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης

Δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης

Το να θέλεις να σχεδιάσεις κάτι απλό στον υπολογιστή σου για το σπίτι σου ή ακόμα και για επαγγελματική χρήση, δεν είναι απαραίτητο να απευθυνθείς σε επαγγελματίες του είδους. Μπορείς να προσπαθήσεις μόνος σου, από το σπίτι σου και χωρίς να ξοδέψεις χρήματα. Γνωρίζω άτομα που ψάχνουν να βρουν ένα εύκολο πρόγραμμα σχεδίασης για να κάνουν τη δουλειά τους και δεν βρίσκουν. Σε αντίθεση με το εμπορικό και άκρως επαγγελματικό AutoCAD, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα απλό σχέδιο στον υπολογιστή μας, χωρίς πολλές ρυθμίσεις και ακαταλαβίστικες ορολογίες, σου προτείνω το LibreCAD.

Το LibreCAD είναι το καλύτερο δωρεάν ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα σχεδίασης δύο διαστάσεων. Είναι εύκολο στην χρήση και με πολλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στη σχεδίαση. Eίναι πολύ γρήγορο συγκριτικά με άλλα προγράμματα CAD και κατάλληλο για ερασιτεχνική και ημιεπαγγελματική χρήση.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι διατίθεται σε εκδόσεις για Linux, Mac και Windows λειτουργικά συστήματα.


Έκδοση: 2.1.3
Μέγεθος: 29.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: LibreCAD
Πηγή: librecad.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram