Εδώ ψάχνεις...

«Moo0 VoiceRecorder» - Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής ήχων από μικρόφωνο και υπολογιστή

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016


Το «Moo0 VoiceRecorder»  είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα εγγραφής ήχου που αναλαμβάνει την εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο ή και ήχους του υπολογιστή. Υπάρχει ρύθμιση γιαυτό, ώστε να επιλέξετε ένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί.

Πανεύκολο στη χρήση και είναι πλήρως εξελληνισμένο. Το αποτέλεσμα της εγγραφή μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε Wave ή MP3. Επίσης διαθέτει εργαλείο ενίσχυσης της έντασης της εγγραφής έως και 500%.

Με λίγα λόγια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εγγραφή διαδικτυακού ραδιοφώνου, μουσική από το youtube ή και οποιασδήποτε άλλης παρόμοιας υπηρεσίας, να καταγράψετε τις συνομιλίες από το Skype κ.α.

Προσοχή: Κατά την διάρκεια της εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου σας προτρέπει να εγκαταστήσετε τρίτες εφαρμογές της εταιρίας. Μπορείτε να το αποφύγετε πατώντας decline στο σημείο εκείνο. Δείτε το παρακάτω Screenshot για να καταλάβετε:


Έκδοση: 1.43
Μέγεθος: 3.05 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: moo0.com
Πηγή: moo0.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr