Εδώ ψάχνεις...

Polarr - Εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων online!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016


Καταπληκτικό και δωρεάν πρόγραμμα για να μπορείτε να επεξεργάζεστε τις εικόνες σας χωρίς καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή και μόνο από τον Web Browser που χρησιμοποιείτε. Βέβαια, υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows 10, Mac, Chrome OS, Linux), αλλά δεν μας «χαλάει» καθόλου να κάνουμε την δουλειά μας online.

Το Polarr απευθύνεται σε όσους δεν έχουν την εμπειρία με τέτοιου είδους προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας, και σας παρέχει ένα ευκολονόητο περιβάλλον να δουλέψετε, με πολλά έτοιμα φίλτρα και επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε χειροκίνητα. ΝΑ επισημάνουμε, ότι μπορείτε μέσα από την χειροκίνητη λειτουργία να αποθηκεύεστε τα δικά σας φίλτρα και να τα δώσετε το όνομα που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο, όταν θέλετε να ξανά-δοκιμάσετε το φίλτρο που βάλατε σε μια παλιά φωτογραφία, να το έχετε έτοιμο!

Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να διαλέξετε την έκδοση για το λειτουργικό που θέλετε αλλά μπορείτε να το δουλέψετε και απευθείας πατώντας στην επιλογή «Web Browser». Καλή επιτυχία!

Έκδοση: -
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: polarr.co
Πηγή: polarr.co
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr