Polarr - Εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων online


Το Polarr είναι ένα εντυπωσιακό και δωρεάν πρόγραμμα για να μπορείτε να επεξεργάζεστε τις εικόνες σας χωρίς καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή και μόνο από τον Web Browser που χρησιμοποιείτε. Βέβαια, υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows 10, Mac, Chrome OS, Linux), αλλά δεν μας «χαλάει» καθόλου να κάνουμε την δουλειά μας online.

Το Polarr απευθύνεται σε όσους δεν έχουν την εμπειρία με τέτοιου είδους προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας, και σας παρέχει ένα ευκολονόητο περιβάλλον να δουλέψετε, με πολλά έτοιμα φίλτρα και επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε χειροκίνητα. ΝΑ επισημάνουμε, ότι μπορείτε μέσα από την χειροκίνητη λειτουργία να αποθηκεύεστε τα δικά σας φίλτρα και να τα δώσετε το όνομα που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο, όταν θέλετε να ξανά-δοκιμάσετε το φίλτρο που βάλατε σε μια παλιά φωτογραφία, να το έχετε έτοιμο!

Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να διαλέξετε την έκδοση για το λειτουργικό που θέλετε αλλά μπορείτε να το δουλέψετε και απευθείας πατώντας στην επιλογή «Web Browser». Καλή επιτυχία!

Έκδοση: -
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 / Linux / Android / iOS / Mac
Κατασκευαστής: polarr.co
Πηγή: polarr.co
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram