Μήνυμα Διαχειριστή - Δείτε πως να ψάχνετε στο site μας!


Φίλες και φίλοι του dwrean.net καλησπέρα σας.

Συχνά πυκνά, ρωτάτε διάφοροι πως μπορείτε να βρείτε κάποιο πρόγραμμα ενώ υπάρχει ήδη στο site μας. Έχω την εντύπωση ότι δεν ψάχνετε ή δεν γνωρίζετε πως να ψάξετε. Στην κορυφή του site μας και κάτω από το λογότυπο υπάρχει μία τεράστια μπάρα αναζήτησης! Είναι λίγο δύσκολο κάποιος να μην την δει. Εκεί, βάζετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά γιαυτό που ψάχνετε και αν το έχουμε θα βρεθεί. Αρκεί να βάλετε τις σωστές λέξεις. Αν πχ ψάχνετε για πρόγραμμα που γράφει CD/DVD  θα αναζητήσετε με τις λέξεις: εγγραφή CD, Εγγραφή DVD κ.ο.κ. Ψάξτε το λίγο, δεν είναι κόπος.

Επίσης υπάρχουν στα αριστερά του site μας ένα σωρό κατηγορίες. Γιαυτό υπάρχουν εκεί, δεν είναι κακό να σπαταλήσετε ελάχιστο χρόνο για να τα δείτε. 

Πρόσφατα δημιουργήσαμε και τα Περιεχόμενα, όπου εκεί θα βρείτε όλες μας τις κατηγορίες και τις επεξηγήσεις τους. Το λινκ, βρίσκεται στην πάνω μπλε μπάρα πρώτο αριστερά.Ακόμα ένα πράγμα που ήθελα να σας πω είναι ότι βλέπω να ζητάτε προγράμματα σε άσχετα άρθρα. πχ, κάτω από ένα πρόγραμμα που αφορά επεξεργασία φωτογραφίας, βλέπω σχόλιο όπου ζητά κάποιος εφαρμογή να φτιάχνει κάρτες! Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση! 

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας
Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια