Μήνυμα Διαχειριστή: Δείτε πως να ψάχνετε στο site μας


Φίλες και φίλοι του dwrean.net γεια σας!

Συχνά πυκνά, ρωτάτε πως μπορείτε να βρείτε κάποιο πρόγραμμα ενώ υπάρχει ήδη στο site μας. Έχω την εντύπωση ότι δεν ψάχνετε ή δεν γνωρίζετε πως να ψάξετε. Στην κορυφή του site μας, δηλαδή στη μπάρα που υπάρχουν οι κατηγορίες, στα δεξιά υπάρχει ένα εικονίδιο "μεγεθυντικός φακός" όπου πατώντας το θα μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτό που ψάχνετε...
Εκεί, βάζετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά γιαυτό που ψάχνετε και αν το έχουμε θα βρεθεί. Αρκεί να βάλετε τις σωστές λέξεις. Αν πχ ψάχνετε για πρόγραμμα που γράφει CD/DVD,  θα αναζητήσετε με τις λέξεις: εγγραφή CD, Εγγραφή DVD κ.ο.κ. Ψάξτε το λίγο, δεν είναι κόπος. Ακόμα καλύτερα, αν ξέρετε το όνομα του προγράμματος που θέλετε, βάζετε τον τίτλο του και θα βρεθεί πολύ εύκολα. 

Επίσης, σε αυτή τη μπάρα επάνω υπάρχουν αναλυτικά οι κατηγορίες μας.  Μπορείτε εύκολα να μπείτε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει και να απολαύσετε τα καλούδια που έχουμε.

Πρόσφατα, δημιουργήσαμε και τα Περιεχόμενα, όπου εκεί θα βρείτε όλες μας τις κατηγορίες και τις επεξηγήσεις τους. Το λινκ, βρίσκεται στο Footer της σελίδας μας. 


Ευχαριστούμε για την υπομονή σας
Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής