Μήνυμα Διαχειριστή: Πως να ψάχνεις στο site μας


Φίλες και φίλοι του dwrean.net γεια σας

Συχνά πυκνά, τίθενται ερωτήσεις για το πως μπορούμε να βρούμε κάποιο πρόγραμμα που υπάρχει ήδη στο site μας. Έχω την εντύπωση ότι δεν ψάχνεις ή δεν γνωρίζεις πως να ψάξεις σωστά. Στο κέντρο του site μας και πάνω από το πρώτο άρθρο του feed μας, υπάρχει η μπάρα αναζήτησης μέσω της οποία μπορείς να ψάξεις στο site. Πρόκειται για μπάρα αναζήτησης της Google που είναι τροποποιημένη για να «ψάχνει» μόνο στο dwrean.net.



Εκεί, βάζουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά γιαυτό που ψάχνουμε και αν υπάρχει στο site, να είσαι σίγουρος πως θα βρεθεί. Αρκεί να βάλεις τις σωστές λέξεις. Αν για παράδειγμα ψάχνεις για πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD,  θα πληκτρολογήσεις τις λέξεις: εγγραφή CD, Εγγραφή DVD κ.ο.κ. Ψάξτο λίγο, δεν είναι κόπος. Ακόμα καλύτερα, αν ξέρεις το όνομα του προγράμματος που θέλεις, βάζεις τον τίτλο του και θα βρεθεί πολύ εύκολα. 

Φυσικά υπάρχει και το Forum της σελίδας μας στο Facebook όπου εκεί μπορείς να κάνει την ερώτησή σου για κάτι που ψάχνεις. 


Ευχαριστούμε για την υπομονή σας
Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram