Εδώ ψάχνεις...

RunPee - Γιατί οι ταινίες στο cinema δεν έχουν Pause

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016


Κινηματογράφος. Ταινία. Περίπου 2,5 ωρών. Ποπ κορν & Αναψυκτικό. Περίπου 1 λίτρο. Χρειάζεσαι επειγόντως να πας στο "μέρος", κοινώς στο wc. Να σηκωθείς όμως ή να μην σηκωθείς; Κι αν χάσεις κάποια σημαντική σκηνή; Αν χάσεις την υπέρτατη μάχη;

Το RunPee είναι εδώ για να μας βοηθήσει σε αυτό μας το πρόβλημα. Το RunPee είναι μια εφαρμογή η οποία μας λέει πότε μπορούμε να πάμε τουαλέτα και πόσο χρόνο έχουμε. Συνήθως μας δίνει 3-4 λεπτά και σκηνές οι οποίες δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για την πλοκή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μας αφήσει με κενά και έτσι για αυτό το χρονικό διάστημα μας δίνει μια μικρή περίληψη των όσων διαδραματίζονται στην ταινία.

Η εφαρμογή είναι εύκολη και απλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 τρόπους. Ο ένας είναι να θέσουμε τον timer μόλις ξεκινήσει η ταινία και να μας έρθει ειδοποίηση πότε μπορούμε να πάμε. Ο δεύτερος είναι να θυμόμαστε τις RunPee σκηνές.

Φυσικά εκτός από το "μέρος" η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για άλλους λόγους που θέλουμε να αποχωρήσουμε για 2-3 λεπτά από την αίθουσα, όπως το να κάνουμε ένα επείγον τηλεφώνημα ή ένα τσιγάρο για άλλους ή ακόμη και για να αγοράσουμε έξτρα ποπ κορν ή αναψυκτικό.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε Android, iOS.Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λογισμικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λογισμικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής:RunPee
Πηγή:runpee.com
Συντάκτης του άρθρου: Ελένη Κουτσιούμπα  

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr