Winaero Tweaker - Αλλάξτε την εμφάνιση στα Windows

Δωρεάν εφαρμογή αλλαγής εμφάνισης στα Windows


Βαρεθήκατε να βλέπετε την ίδια εμφάνιση στα Windows, τα ίδια εικονίδια και τον ίδιο χρωματισμό; Θέλετε να δώσετε ένα άλλον «αέρα» σε αυτό που βλέπετε καθημερινά στον υπολογιστή σας και δεν γνωρίζετε πως; Το Winaero υπάρχει γιαυτό τον σκοπό. Πρόκειται για ένα δωρεάν και portable (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) πρόγραμμα που κάνει την δουλειά αλλαγής εμφάνισης των Windows, εύκολη υπόθεση. Μια σειρά από πολλές λειτουργίες, το καθιστούν ένα από τα καλύτερα του είδους.

Ακόμα, μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο εκκίνησης των Windows αλλά και να εξαφανίσετε το βελάκι που υπάρχει στις συντομεύσεις εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας. Δουλεύει εξίσου καλά σε Windows 7, 8.1 και 10.

Δείτε τον οδηγό χρήσης του Winaero στα ελληνικά από το Pcsteps.gr, όπου ο Άγγελος Κυρίτσης μας εξηγεί αναλυτικά την χρήση του Winaero όπως και 4 επιπλέον εναλλακτικές εφαρμογές που κάνουν αυτή την δουλειά.

Έκδοση: 0.14
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Sergey Tkachenko
Πηγή: winaero.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram