«Ιστορίες διαδικτύου» - 20 Διηγήματα με θέμα το Διαδίκτυο

20 διηγήματα με θέμα το Διαδίκτυο


Συνολικά, οι συμμετοχές του δεύτερου διαγωνισμού διηγήματος «ΛόγωΤέχνης 2011» ήταν 378, που ο θεματικός άξονας του εν λόγω διαγωνισμού ήταν «Ιστορίες Διαδικτύου». Οι συμμετέχοντες έπρεπε στην πλοκή του διηγήματος τους να συμπεριλάβουν στοιχεία που να αφορούν, να διαδραματίζονται ή να σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με το Διαδίκτυο. Τα κείμενα δεν έπρεπε να ξεπερνούν σε έκταση τις χίλιες λέξεις.

Έτσι λοιπόν και έγινε, ανακοινώθηκαν οι νικητές και τα 20 καλύτερα διηγήματα έγιναν βιβλίο, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (PDF) που διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο και σας προτρέπουμε να το διαβάσετε.

Οι 20 συμμετέχοντες που διακρίθηκαν και φιλοξενούνται τα διηγήματά τους στο e-book, είναι οι εξής: Γεωργία Οικονομοπούλου, Στεφανία Ζουρλίδου, Κατερίνα Μαλακατέ, Παναγιώτης Πασσάς, Μαρία Ιωάννου, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Διονύσης Μαρίνος, Γιάννης Ρεμούνδος, Νικόλας Σμυρνάκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδη, Μαρία Κόρκου, Ιωάννα Αμπατζή, Ελένη Χριστοφοράτου, Βασίλης Ντούρος, Δημήτρης Γραμμένος, Λίνα Ρόκου, Χριστίνα Κόντη, Γεώργιος Αμπατζίδης, Αρίστη Γιαννακοπούλου και Παναγιώτα Τσιλίκη.


Είδος Αρχείου: PDF
Μέγεθος: 948 KB
Σελίδες: 92
Συγγραφείς: Συλλογικό έργο
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram