Εδώ ψάχνεις...

Crystal Security - Το καλύτερο πρόγραμμα προστασίας για τον υπολογιστή σας!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016


Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο από κακόβουλα λογισμικά και ιούς βρίσκονται συνεχώς σε άνοδο, έτσι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας για τον υπολογιστή μας ώστε να διασφαλίζουμε τα αρχεία και τους κωδικούς μας. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλεία. Το Crystal Security είναι ένα πρόγραμμα προστασίας εντελώς δωρεάν καθώς και ένα από τα κορυφαία anti-malware προγράμματα. Ανιχνεύει και αφαιρεί κακόβουλα λογισμικά καθώς και τους ιούς χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες.

Είναι βασισμένο σε ένα cloud το οποίο συλλέγει δεδομένα από όλο το κόσμο ώστε να ενημερώνετε για νέους ιούς και malware. Ακόμη, είναι εύκολο στην χρήση, ελαφρύ σε σύγκριση με τέτοιου είδους προγράμματα και έχει πάρα πολλές επιλογές για να προσαρμόζετε στις ανάγκες του καθενός. Τέλος, το Crystal Security μπορεί να συνδυαστεί και με το Antivirus που έχετε για απόλυτη προστασία του υπολογιστή με την προϋπόθεση να είναι εγκατεστημένο το .NET Framework 4,5 . Το πρόγραμμα διαθέτει και portable έκδοση, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Έκδοση: 3.5.0.178
Μέγεθος: 1.06 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kardo Kristal
Πηγή: crystalsecurity.eu
Συντάκτης του άρθρου: Γρηγόρης Δαλακούρας
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr